Oulun kulttuurikeskus
[TILA] on yritys, jonka keskeisenä lähtökohtana on luoda Oulun Pikisaaren Villatehtaan tyhjenevästä käsityöalan oppilaitoksesta kulttuurikeskus ja toimipiste luovan alan yrityksille, yhdistyksille ja yksityisille kulttuuritoimijoille.

Tilalaiset

[TILA]?

— Tilaa kulttuurille

Tähän asti Oulussa on ollut vaikea löytää hyviä tiloja kulttuuritoiminnalle tai luovan alan yrittämiselle. [TILA]n tavoite on tuoda tähän muutos.

— Yhteisöllisyys

[TILA]-yhteisön jäsenet ovat perustaneet yhteistuumin Kulttuurikiihdyttämö ry:n, jonka tarkoitus on nimensä mukaisesti lisätä entisestään kierroksia kulttuurin luomiseen.

— Luovat työtilat

[TILA] tarjoaa helpon yhteisöllisen tilanvuokrausratkaisun, luoden mahdollisuuksia uudenlaiseen kasvuun ja vuorovaikutukseen.

— Inspiraation lähteillä

Oulun Pikisaari tarjoaa hienon miljöön inspiraation ammentamiselle. Onhan saaressa pitkät perinteet käsityöläisyydestä ja luovasta työstä.

— Tapahtumat

[TILA] järjestää yhdessä Kulttuurikiihdyttämö ry:n ja vuokralaisten kanssa Pikisaaressa tapahtumia, jotka tuovat yleisölle palan kulttuuria nautittavaksi.

— Pitää uskaltaa kokeilla

Luovuuden ja hulluuden raja voi olla joskus pieni, mutta luovassa yhteisössä on tilaa kokeiluille ja rajojen testaamiselle taiteen keinoin.

Kulttuurikiihdyttämö [TILA] Oy

Toistaiseksi käyntiosoitteessa ei ole palveluaikoja,
joten voit ottaa yhteyttä sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella.

Kulttuurikiihdyttämö TILA Oy
Pikisaaren Villatehdas
Pikisaarentie 15 B1, 90100 Oulu
tilaprojekti@gmail.com
045 78327 527

Ota yhteyttä