OUR BLUEPRINTS

RE:FORMI

FORMI

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Koe viimeisen kerran vanha käsi- ja taideteollinen oppilaitos ainutlaatuisella tavalla ennen rakennuksen purkua.

Ole osana luovaa matkaa oppilaitoksen tiloissa joissa tilataide graffiteista installaatioihin valtaa luokkahuoneet, käytävät ja kansliat.


RE:FORMI – OUR BLUEPRINTS >>>>>>>>>>>>>
PURKUTAIDENÄYTTELY OPPILAITOKSESSA >>>>
>>>>>>>>>> PIKISAARENTIE 13, 90100 OULU
>>>>>>>>>> AVAJAISET 10. KESÄKUUTA 2023
KESÄN AUKIOLOAJAT JA TAPAHTUMAT SOMESSA

HAEMME MUKAAN

A

TAITEILIJAT

Graffiti- ja katutaidemaalarit, kuvittajat, graafikot, tekstiilitaiteilijat, muusikot, DJ:t ja tuottajat. Lähetä ehdotuksesi taidetalon ohjelmistoon!

B

SPONSORIT

Jos edustat yritystä tai organisaatiota ja olet kiinnostunut kulttuurillisesta virkistystoiminnasta yhteisöllesi, ota yhteyttä ja kysy tarjousta.

C

VAPAAEHTOISET

Etsimme myös vapaaehtoisia jotka haluavat omalla osallaan osallistua tuotannon organisointiin tai teosten toteutukseen.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

OUR BLUEPRINTS

Koe ainutlaatuinen tilataidenäyttely Pikisaaressa sijaitsevassa entisessä ammattikoulussa jossa urbaani katutaide ja erilaiset poikkitaiteelliset installaatiot täyttävät rakennuksen käytävät, kansliat ja luokkahuoneet.


Purettavaksi tuomitun rakennuksen tiloissa lukuisten taiteilijoiden teokset kuljettavat kävijän symboliselle matkalle artesaanien ja taiteilijoiden elämän mittaiselle opintomatkalle minkä jäljet jäävät pysyviksi ja väliaikaisiksi teoksiksi kollektiiviseen todellisuuteen.


Näyttelyn tarkoituksena on tarjota osallistujilleen poikkeuksellinen elämys missä myös rakennuskulttuurin arvoa voidaan tarkastella uusista tulokulmista taiteen keinoin.


Pikisaaren kotiteollisuuskoulun historia koskettaa monia ja massiivisen taidenäyttelyn keinoin saamme mahdollisuuden jättää arvokkaat jäähyväiset rakennukselle joka on tarjonnut opinahjon, työpaikan ja ponnistuslaudan lukuisille luovan alan toimijoille.


Kesän mittaan tiloissa nähdään näyttelyn lisäksi myös konsertteja, klubeja sekä työpajoja joten ota re:formi seurantaan ja pysy kuulolla tulevasta ohjelmasta!

YHTEISTYÖSSÄ

fi