>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

RE:FORMI

OUR BLUEPRINTS

SULJETTU / CLOSED

Pikisaaren käsityöoppilaitoksen tiiliseen päärakennukseen toteutettu taidenäyttely oli avoinna koko kesän 2023.


Tapahtuman tuotannosta vastasi voittoa tavoittelemattoman Kulttuurikiihdyttämö ry:n puolesta tuottajat Jarkko Keskiaho ja Joni Kesti. Tuotantoassistenttina toimi Ansku Nousiainen.


Sähköposti: reformi@kulttuurikiihdyttamo.fi
Osoite: Pikisaarentie 15, 90100 Oulu
Yhdistys: www.kulttuurikiihdyttamo.fi

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

OUR BLUEPRINTS

Ainutlaatuinen tilataidenäyttely toteutettiin 2023 kesällä Pikisaaressa sijaitsevassa entisessä ammattikoulussa missä urbaani katutaide ja erilaiset poikkitaiteelliset installaatiot täyttivät rakennuksen käytävät, kansliat ja luokkahuoneet.


Purettavaksi tuomitun rakennuksen tiloissa lukuisten taiteilijoiden teokset kuljettivat kävijän symboliselle matkalle artesaanien ja taiteilijoiden elämän mittaiselle opintomatkalle minkä jäljet jäivät pysyviksi ja väliaikaisiksi teoksiksi kollektiiviseen todellisuuteen.


Näyttelyn tarkoituksena oli tarjota osallistujilleen poikkeuksellinen elämys missä myös rakennuskulttuurin arvoa voitiin tarkastella uusista tulokulmista taiteen keinoin.


Pikisaaren kotiteollisuuskoulun historia koskettaa monia ja massiivisen taidenäyttelyn keinoin saimme mahdollisuuden jättää arvokkaat jäähyväiset rakennukselle joka tarjosi opinahjon, työpaikan ja ponnistuslaudan lukuisille luovan alan toimijoille.


Kesän mittaan tiloissa nähtiin näyttelyn lisäksi myös konsertteja, klubeja sekä työpajoja. Ota re:formi seurantaan ja pysy kuulolla tulevista projekteista!

HAEMME MUKAAN

A

TAITEILIJAT

Graffiti- ja katutaidemaalarit, kuvittajat, graafikot, tekstiilitaiteilijat, muusikot, DJ:t ja tuottajat. Lähetä ehdotuksesi taidetalon ohjelmistoon!

B

SPONSORIT

Jos edustat yritystä tai organisaatiota ja olet kiinnostunut kulttuurillisesta virkistystoiminnasta yhteisöllesi, ota yhteyttä ja kysy tarjousta.

C

VAPAAEHTOISET

Etsimme myös vapaaehtoisia jotka haluavat omalla osallaan osallistua tuotannon organisointiin tai teosten toteutukseen.

YHTEISTYÖSSÄ

fi