Kulttuurikiihdyttämö ry

LUOVUUS ON LUONTONI

Keitä olemme

Oulun Pikisaaren [TILA] Kulttuurikiihdyttämön vuokralaisista alunperin koostuvan yhteisön perustama kulttuuriyhdistys, jonka tarkoitus on nimensä mukaisesti lisätä kierroksia toimialueista riippumattomaan kulttuuritoimintaan.
 
Joukossamme on kaiken ikäisiä toimijoita kuten pitkäaikaisia freelancereita, ruohonjuuritason taideharrastajia, usean hengen  työllistäviä yrityksiä, osuuskuntia, ammattitaiteilijoita, runoilijoita, muotoilijoita, bändejä, artisteja ja artesaaneja.

Mitä teemme

Kultuurikiihdyttämön  toimintaperiaatteena on eri alojen edustajien törmäyttäminen ja poikkitaiteelliset lähtökohdat jotka luovat loputtomasti uusia mahdollisuuksia luovuudelle ja kulttuurin kehittymiselle. Pyrimme järjestämään monipuolista kurssi-  ja tapahtumatarjontaa sekä madallamme kynnystä päästä tutustumaan myös talon ja oman toimialan ulkopuoliseen toimintaan ja toimijoihin.

Tapahtumat

TILAnne-yhteisnäyttely 1.-28.7.2023

Kulttuurikiihdyttämö ry:n yhteisnäyttely TILAnne on jatkoa Pikisaaren TILA-yhteisön jo perinteeksi muodostuneesta kesänäyttelystä. Tervetuloa Pikisaareen tutustumaan näyttelyyn ma-pe klo 12-18 ja la-su klo 12-16. Tule tekemään myös taidelöytöjä Pikiputiikkiin.
 
Lisätietoja näyttelytiedotteessa.

re:formi

Koe viimeisen kerran vanha käsi- ja taideteollinen oppilaitos ainutlaatuisella tavalla ennen rakennuksen purkua. Ole osana luovaa matkaa oppilaitoksen tiloissa joissa tilataide graffiteista installaatioihin valtaa luokkahuoneet, käytävät ja kansliat. Tutustu projektiin tarkemmin.

Purkutalo avoinna arkisin ma-pe klo 12:00-18:00, ovet suljetaan 17:45. Tarkista kesän aukioloajat ja tapahtumat instagramista.

Lehdistötiedote 12.4.2021

Lue lisää yhdistyksestämme lehdistötiedotteesta.

Jäseneksi

Haluatko liittyä jäseneksi? Tutustu jäsenyyteen.

Seuraa somessa

en_US